Referencer

Januar, 2014
”Når noget har været en stor oplevelse, skal man sige det. Så det gør jeg: Det var en meget stor fornøjelse at have Jeres mand, Henrik, på besøg hos os for diverse udskiftninger på vor brændeovn, HWAM Carmen. Han var da ualmindelig beleven, serviceminded og høflig. Tak for en rigtig god og dejlig oplevelse med en håndværker, som også kunne sit kram.”
Bedste hilsner fra
Kim Jensen, Risskov

December, 2013
“Brændeovnen er monteret og vi nyder den. Vi sætter pris på at den brænder ruden ren, at lågen bare er “lækker at lukke”. Bare at have den i stuen i det hele taget – rigtig dejligt med en HWAM brændeovn 🙂
Tak for godt tilbud og god behandling.”

Venlig hilsen – og med hilsen til HWAM.
Mette Schou Schmidt

September, 2013
”Tak for hurtig ekspedition – og for god service hele vejen igennem forløbet, det har været en fornøjelse at handle med dig/jer.”
Mvh. Finn Hjelm

April, 2013
”Installationen af brændeovnen gik fint. Jeg skulle have købt den for længe siden, da den helt sikkert kunne have sparet mig for meget brænde i denne kolde vinter. Jeg kan se at mit forbrug nu er dalet væsentligt – og ikke kun fordi det selvfølgelig er varmere nu.“
Med venlig hilsen
René Tønder Nielsen

Januar, 2012
”Så er vores nye brændeovn sat op, og der er tændt op i den. Vi er rigtig glade for den – fint design. Har ringet til skorstensfejeren, som kommer forbi torsdag.
Tak for god service. Mændene der var på opgaven i dag, var nogle fine gutter, som repræsenterer jeres firma flot. Man er altid lidt spændt.
Vi skal nok anbefale jer fremadrettet.”

De bedste hilsener
Lene og John Rohde-Madsen

HWAM Living